Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Baker Hughes, vrij hoog dividend

Morgen opent het Amerikaanse Baker Hughes haar boeken over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Houston op 20.63 miljard dollar. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2021 toen de omzet 20.71 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Baker Hughes in beeld plus taxaties 2021

fundamantele data

Baker Hughes Hughes Den Bosch ©

Baker Hughes
Baker Hughes


De meeste analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 642 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 79 cent. De koers/winstverhouding komt hiermee op 24.87 te liggen.

Fors dividend Baker Hughes

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 72 cent. Baker Hughes 's dividendrendement komt hiermee op 3.66 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de offshore diensten-/distributiebedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1.32 procent op.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 12.77 miljard dollar. 36

Historische koersen aandeel Baker Hughes

fundamantele data bakerhughes

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.