Square om verder te gaan met hardware wallet voor bitcoin

  • Square (NYSE:SQ) zal doorgaan met het bouwen van een hardware-portemonnee en -service "om de bewaring van bitcoin meer mainstream te maken", zei Square Hardware Lead Jesse Dorogusker.
  • "Onze volgende stap is het bouwen van een klein, multifunctioneel team" dat zal worden geleid door Max Guise, zei Dorogusker. "We zullen deze volledige stapel van technologie, ontwerp, product, productie en toeleveringsketen uitbroeden", voegde hij eraan toe.
  • 's Morgens vroeg praatte Elon Musk over bitcoin en dogecoin en zei: "BTC en ETH streven naar een meerlagig transactiesysteem, maar de transactiesnelheid op de basislaag is traag en de transactiekosten zijn hoog."
  • Hij zei dat hij de verdienste ziet in doge "het maximaliseren van de transactiesnelheid van de basislaag en het minimaliseren van de transactiekosten met uitwisselingen die fungeren als de de facto secundaire laag."

    Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit San Francisco volgens de analisten uit op 20 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2021 toen het concern 9.5 miljard dollar verdiende.

    Historische omzetten en resultaten Square Inc in beeld plus taxaties 2021

    fundamenteel onderzoek

    De meeste analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 788 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1.52 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op een heel forse 162.15 te liggen.

    Analisten verwachten over dit jaar geen dividenduitkering.

    Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 86.85 miljard dollar. 94

    Historische beurskoersen Square Inc

    fundamenteel onderzoek squareinc

    Om 21.37 stond het aandeel 4.52 procent hoger op 246.47 dollar.

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.