Update beursexit Omega Pharma

Omega Pharma deelt mee dat er tijdens het uitkoopbod door Couckinvest (van 16 januari 2012 tot en met 3 februari 2012) 524.899 aandelen werden ingebracht. Samen met de aandelen die reeds tijdens de initiële aanvaardingsperiode en het heropende bod werden ingebracht en met de aandelen in Omega Pharma die voorheen al in het bezit waren van de bieder of van Omega Pharma, vertegenwoordigt dit 99,26% van alle uitstaande aandelen.

Details warrants

Warranthouders die hun warrants niet hebben aangeboden worden individueel gecontacteerd voor de overdracht van hun warrants op de betaaldatum en de modaliteiten van de betaling. Betaling van de aandelen die tijdens het uitkoopbod werden aangeboden en betaling van de warrants, is voorzien voor 17 februari 2012.

Overdraging niet aangemelde aandelen

Alle aandelen die op 3 februari 2012 niet werden verworven of aangeboden, zijn geacht van rechtswege te zijn overgedragen aan Couckinvest NV, met consignatie van de noodzakelijke fondsen voor de betaling van de prijs bij de Deposito- en Consignatiekas. De fondsen voor de niet-aangeboden aandelen in het kader van het uitkoopbod zullen voor een periode van dertig jaar ter beschikking zijn bij de Deposito- en Consignatiekas.

De notering van de aandelen Omega Pharma werd op 6 februari 2012 geschrapt van NYSE/Euronext Brussels.