Meer omzet Argan Inc door analistengilde verwacht

Morgen presenteert het Amerikaanse Argan Inc haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Rockville over dit jaar ligt volgens de analisten op 570.55 miljoen dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 392.21 miljoen dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Argan Inc in beeld plus taxaties 2021

financiële analyse

De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 37 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2.35 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 20.03 uit.

Voor dit jaar verwachten de analisten dat het bedrijf geen dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de industriële bouwkundige bedrijven ligt op een aantrekkelijke 1.62 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 736.09 miljoen dollar. 16

Het aandeel sloot vrijdag op 47.08 dollar.

Historische koersen aandeel Argan Inc

financiële analyse arganinc

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.