TransUnion draagt ??haar zorgactiviteiten over aan door Clearlake Capital Group gesteunde nThrive voor $ 1,7 miljard

 • (NYSE:TRU) heeft TransUnion Healthcare, Inc. verkocht aan Clearlake Capital Group, gesteund door nThrive, Inc. voor $ 1,735 miljard in contanten, wat zal resulteren in ongeveer $ 1,4 miljard aan opbrengst na belasting tegen de huidige belastingtarieven.
 • De transactie zal naar verwachting in 4Q21 worden afgerond.
 • De opbrengst zal worden gebruikt om schulden vervroegd af te lossen en toekomstige fusies en overnames te financieren die de kernposities versterken, uitbreiden en opschalen en die wereldwijd kunnen worden benut, zoals de lopende acquisities van Neustar en Sontiq, die beide naar verwachting de groei van het bedrijf zullen versnellen. omzetgroei op lange termijn.
 • "Met de afstoting van TransUnion Healthcare zal TransUnion onze positie als een wereldwijd informatie- en inzichtenbedrijf dat krediet-, marketing- en fraudebeperkende oplossingen bieden om bedrijven en consumenten te helpen transacties met meer zekerheid uit te voeren, meer focus brengen op onze positie als een wereldwijd informatie- en inzichtenbedrijf", aldus Chris Cartwright, President en CEO van TransUnion . "De transactie zal TransUnion Healthcare ook in staat stellen te profiteren van eigendom waarvan de prioriteiten en expertise uitsluitend zijn gericht op het beheer van de inkomstencyclus in de gezondheidszorg."

  De omzet van het concern uit Chicago over dit jaar komt uit op 3.08 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 2.72 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten TransUnion in beeld plus taxaties 2021

  fundamenteel onderzoek

  Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 699 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 3.75 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 30.74 uit.

  Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 37 cent. Het dividendrendement komt hiermee op 0.32 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een magere 1.27 procent.

  De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 21.76 miljard dollar. 45

  Het aandeel sloot vrijdag op 115.29 dollar.

  Historische koersen aandeel TransUnion

  fundamenteel onderzoek transunion

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.