ReneSola verkoopt 12 MW aan projecten in Spanje

 • ReneSola (NYSE:SOL) heeft aangekondigd dat het heeft ingestemd met de verkoop van een 12 MWp-portefeuille van projecten in Spanje; financiële voorwaarden worden niet bekendgemaakt.
 • De portefeuille bestaat uit twee grondgebonden projecten gelegen in de gemeente Caravaca de la Cruz in de zuidelijke regio van Murcia.
 • Het bedrijf zegt dat het Caravaca-project het meest geavanceerde project is in de meer dan 300 MW-pijplijn van projecten in verschillende ontwikkelingsstadia in Spanje.
 • Het project zal worden ontwikkeld door ReneSola Power en een partner, en is eigendom van een speciaal voertuig dat op zijn beurt gezamenlijk eigendom is van ReneSola Power en zijn partner.
 • ReneSola-aandelen kelderden eerder na tegenvallende Q3-resultaten en hebben sindsdien slechts een klein deel van de daling teruggewonnen.

  Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit Stamford volgens de analisten uit op 81.71 miljoen dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2021 toen het concern 73.5 miljoen dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Renesola Ltd in beeld plus taxaties 2021

  historische koersen

  De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 13 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 18 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 33.

  Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Gemiddeld levert een aandeel in de energiebedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2.96 procent op.

  -71

  Het aandeel sloot maandag op 5.94 dollar.

  Historische koersen aandeel Renesola Ltd

  historische koersen renesolaltd

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.