Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Delta Air Lines

Delta Air Lines komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Atlanta op 29.4 miljard dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 17.1 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Delta Air Lines in beeld plus taxaties 2021

aandelenanalyse

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettoverlies van 2.72 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een verlies per aandeel van 4.22 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -9.77 te liggen.

Dividenduitkeringen worden van het concern niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de luchtvaartbedrijven ligt op een magere 1.3 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 26.5 miljard dollar. 2

Het aandeel sloot dinsdag op 41.23 dollar.

Historische beurskoersen Delta Air Lines

aandelenanalyse deltaairlines

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.