In de uitzendsector de megacaps aan kop qua dividend

De uitzendsector liet het afgelopen jaar een beperkte spreiding qua koersrendementen zien. Sinds maart vorig jaar koerst de sector ruim 2 procent lager. Bij de winnaars zien we onder andere 0, 0 en 0. Relatief grote verliezen waren er voor 0, 0 en 0.

Kerncijfers uitzendsector

beurskoers

De afgelopen tijd zien we vooral bij de megacaps behoorlijk positieve rendementen. Bij de rode lantaarn dragers zien we vooral smallcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen uitzendsector

aandeel

Bij de koers/winst-verhoudingen zien we een uniform beeld bij de verschillende marktkapitalisaties. De smallcaps kosten met een koers/winst-verhouding van 19 het meeste. De megacaps noteren op 13 maal de winst per aandeel. 0, 0 en 0 zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere 0, 0 en 0.

Hoogste dividendrendementen uitzendsector

koersgrafieken

Het doorsnee dividendrendement is met circa 4,4 procent hoog te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere 0, 0 en 0.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.