Megacaps aan de prijs in de offshore diensten-/distributiesector

Binnen de offshore diensten-distributie zien we een een beperkte spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds augustus vorig jaar koerst de sector ruim 6 procent lager. Bij de winnaars zien we onder andere Gaztransport et Technigaz SA, TC PipeLines LP en Sunoco LP. Relatief grote verliezen waren er voor Dynagas LNG Partners LP, Altus Midstream Co en Blueknight Energy Partners LP.

Kerncijfers offshore diensten-distributie

fundamantele data

De afgelopen tijd zien we vooral bij de megacaps behoorlijk positieve rendementen. Bij de rode lantaarn dragers zien we vooral smallcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen offshore diensten-distributie

aandelenanalyses

Met betrekking tot de koers/winst-verhoudingen zien we een uniform beeld bij de verschillende marktkapitalisaties. De megacaps kosten met een koers/winst-verhouding van 17 het meeste. De smallcaps noteren op 12 maal de winst per aandeel. Awilco LNG ASA, en zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere Navios Maritime Acquisition, Transneft' PAO en Oasis Midstream Partners LP.

Hoogste dividendrendementen offshore diensten-distributie

fundamantele data

Het gemiddelde dividendrendement is met zo'n 5.8 procent aantrekkelijk te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere Navios Maritime Acquisition, Antero Midstream en Sprague Resources LP.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.