Lagardere nu bij één de hoogste dividendrendementen in Frankrijk

Fors dividend Lagardere

Beleggers in het aandeel Lagardere kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Lagardere nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,3 euro. Lagardere's dividendrendement komt neer op 5,7 procent. Het doorsnee dividendrendement van de televisie- & radiobedrijven ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Lagardere

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 7,21 miljard euro. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2017 toen het concern 7,26 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Lagardere in beeld plus taxaties 2018

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 222 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 1,72 euro over. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 13,26 uit.

Laatste koersdoelen rond de 29 euro

De laatste 3 adviezen voor het tv en radiobedrijf zijn afkomstig van Barclays, HSBC en Goldman Sachs.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Lagardere's beurswaarde 2,95 miljard euro. Het aandeel Lagardere bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Lagardere 7 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 27 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 113 procent hoger.

Het aandeel staat om 9.52 0,26 procent lager op 22,8 euro.

Historische beurskoersen aandeel Lagardere

financiele analyse lagardere

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.