Analisten gaan uit van recordjaar voor Fiserv

Morgen zal het Amerikaanse Fiserv met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Brookfield over dit jaar ligt volgens de analisten op 19.36 miljard dollar. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2023 toen het concern 19.09 miljard dollar ontving.

Historische omzetten en resultaten Fiserv in beeld plus taxaties 2023

historische koersen

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 5.08 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 8.63 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 17.22.

De meeste analisten gaan er vanuit dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividend van de IT-bedrijven ligt op een relatief prima 1.73 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 93.63 miljard dollar.

Historische beurskoersen Fiserv

historische koersen fiserv

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.