Fiserv rondt overname fintech Ondot af

 • Fiserv (NASDAQ: FISV) kondigde aan dat het de overname van Ondot Systems heeft afgerond, dat financiële instellingen voorziet van een platform voor digitale kaartdiensten om de betrokkenheid van kaarthouders te stimuleren.
 • Ondot verwerkt meer dan een miljard transacties per maand en biedt digitale mogelijkheden voor meer dan 30 miljoen kaarten.
 • Fiserv is van plan de ontwikkeling op het Ondot-platform voort te zetten.
 • Het sluiten van deze transactie breidt de digitale mogelijkheden van Fiserv verder uit en verbetert zijn reeks geïntegreerde oplossingen.
 • De overname van Ondot werd voor het eerst aangekondigd in december en de voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

  Fundamentals Fiserv

  Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Brookfield volgens de analisten uit op 14.03 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2019 toen het concern 10.19 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Fiserv in beeld plus taxaties 2020

  beurskoers

  Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 3.01 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4.41 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 23.87.

  Analisten rekenen er niet op dat het bedrijf dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de financials ligt op een nihile 0.73 procent.

  De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 41.31 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds januari vorig jaar staat het aandeel 13 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 74 en de 125 dollar.

  Historische koersen Fiserv afgelopen 10 jaar

  beurskoers fiserv

  Klikt u hier voor dividend aandeel Fiserv. Om 20.46 staat het aandeel 1.99 procent lager op 105.25 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.