BB&T Corporation in Amerikaanse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend BB&T Corporation

Beleggers in het aandeel BB&T Corporation kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel BB&T Corporation nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1,56 dollar per aandeel. Het dividendrendement van BB&T Corporation ligt hiermee op 3,31 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstverleners ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen BB&T Corporation

BB&T Corporation publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 11,61 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 11,32 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten BB&T Corporation in beeld plus taxaties 2018

koersgrafieken

De meeste analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 3,12 miljard dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 3,96 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 11,89 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van BB&T Corporation ' momenteel circa 38,12 miljard dollar. Het aandeel BB&T Corporation bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel BB&T Corporation 4 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 45 en de 56 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 41 procent hoger.

Het aandeel sloot dinsdag op 47,09 dollar.

Historische koersen BB&T Corporation afgelopen 10 jaar

koersgrafieken bb&tcorporation

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.