Momenteel zeer fors dividend Rallye

Fors dividend Rallye

Beleggers in het aandeel Rallye kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Rallye nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1 euro per aandeel. Rallye's dividendrendement komt neer op 9,86 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een magere 1 procent.

Dividendrendementen Rallye

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 39,82 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen het concern 38,63 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Rallye in beeld plus taxaties 2018

fundamantele data

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 48 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 93 cent verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 10,9 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Rallye' momenteel circa 495,15 miljoen euro. Het aandeel Rallye was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Rallye 32 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 9 en de 16 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 30 procent lager.

Om 17.36 stond het aandeel 1,91 procent hoger op 10,14 euro.

Historische beurskoersen Rallye

fundamantele data rallye

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.