Momenteel zeer fors dividend Orange

Fors dividend Orange

Beleggers in het aandeel Orange kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Orange nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,7 cent verwacht. Het dividendrendement van Orange ligt hiermee op 5,11 procent. Het doorsnee dividend van de vaste lijn communicatiebedrijven ligt op een prima 2 procent.

Dividendrendementen Orange

Orange publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 41,26 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 41,1 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Orange in beeld plus taxaties 2018

historische koersen

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 2,89 miljard euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 1,08 euro. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 12,69 uit.

Laatste taxaties rond de 18 euro

JP Morgan, Credit Suisse en Morgan Stanley gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Orange 's beurswaarde 36,46 miljard euro. Het aandeel Orange was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Orange 5 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 13 en de 15 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 28 procent lager.

Het aandeel staat om 10.34 1,2 procent hoger op 13,71 euro.

Historische koersen Orange 2007-2018

historische koersen orange

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.