Stevig dividendrendement EasyJet

Fors dividend EasyJet

Beleggers in het aandeel EasyJet kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel EasyJet nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 54 GBp. EasyJet 's dividendrendement ligt dus op 4,65 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de luchtvaartbedrijven ligt op een magere 1 procent.

Dividendrendementen EasyJet

EasyJet publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van EasyJet over dit jaar komt uit op 5,84 miljard GBp. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 5,05 miljard GBp bedroeg.

Historische omzetten en resultaten EasyJet in beeld plus taxaties 2018

koersgrafieken

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 454 miljoen GBp. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 118 GBp. De koers/winstverhouding komt hiermee op 9,85 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 1528 GBp

Credit Suisse , Citigroup en UBS gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van EasyJet ' momenteel circa 461,56 miljard GBp. Het aandeel EasyJet was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds november vorig jaar staat het aandeel EasyJet 7 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 1062 en de 1809 GBp. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 438 procent hoger.

Om 10.21 staat het aandeel 1,98 procent hoger op 1162 GBp.

Historische koersen EasyJet

koersgrafieken easyjet

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.