2016 recordjaar voor Domino's Pizza aldus analisten

Domino's Pizza Inc zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Domino's Pizza Inc over dit jaar komt uit op 2,4 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 2,22 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Domino's Pizza Inc in beeld plus taxaties 2016

Domino's pizza inc food drug retailer 2016

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 207 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 4,14 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 36,5 te liggen.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,44 dollar verwacht. Domino's Pizza Inc's dividendrendement komt hiermee uit op 0,95 procent. Het gemiddelde dividend van de supermarkten ligt op een prima 2,22 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen op de beurs(zen) bedraagt Domino's Pizza Inc's marktkapitalisatie 7,53 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 151,12 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.