Fors dividendrendement General Electric

Fors dividend General Electric

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel General Electric nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,96 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 3,2 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een aantrekkelijke 1,70 procent.

Dividendrendementen General Electric

General Electric zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 125,17 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 117,39 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten General Electric in beeld plus taxaties 2016

fundmantele data

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 13,93 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1,63 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 18,4 uit.

Laatste taxaties rond de 31 dollar

De meest recente adviezen voor het gediversifieerde industriële bedrijf zijn afkomstig van Deutsche Bank Beleggers Belangen en ER Capital.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt General Electric 's marktkapitalisatie momenteel 281,38 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 30 dollar.

Historische koersen General Electric

fundmantele data generalelectric

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.