Momenteel zeer fors dividend Swisscom

Fors dividend Swisscom

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Swisscom nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 22 CHF. Swisscom 's dividendrendement komt hiermee uit op 5,07 procent. Het gemiddelde dividend van de telecommunicatiebedrijven ligt op een schamele 0,75 procent.

Dividendrendementen Swisscom

Morgen opent het Zwitserse bedrijf Swisscom haar boeken over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Swisscom over dit jaar komt uit op 11,56 miljard CHF. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2016 toen de omzet 11,68 miljard CHF bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Swisscom in beeld plus taxaties 2017

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 1,46 miljard CHF. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 28,24 CHF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,37 uit.

Recente koersdoelen rond de 160 CHF

Berenberg, Nord Landesbank en Jefferies & Co. gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Swisscom 's marktkapitalisatie 22,48 miljard CHF.

Het aandeel staat om 11.14 0,35 procent hoger op 434 CHF.

Historische koersen Swisscom2007-2017

financiele analyse swisscom

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.