Analisten gaan uit van recordjaar voor Avery Dennison

Avery Dennison publiceert maandag haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat records voor het bedrijf zijn. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 6,42 miljard dollar. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 6,09 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Avery Dennison in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 411 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 4,6 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 20,45 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 1,71 dollar per aandeel. Avery Dennison 's dividendrendement ligt dus op 1,82 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de industriele bedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1,25 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Avery Dennison 's beurswaarde 8,46 miljard dollar.

Het aandeel sloot donderdag op 94,06 dollar.

Historische koersen Avery Dennison voorbije 10 jaar

aandelenanalyses averydennison

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.