Analisten: dit jaar beste jaar ooit voor Juniper Networks

Morgen komt het Amerikaanse Juniper Networks met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Op basis van de taxaties van de meeste analisten zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 5,24 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 4,99 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Juniper Networks in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De meeste analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 862 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 2,23 dollar verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op 13,2 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 0,41 cent per aandeel. Juniper Networks 's dividendrendement ligt dus op 1,39 procent. Het gemiddelde dividend van de hardwareproducenten ligt op een schamele 0,61 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Juniper Networks 's marktkapitalisatie 11,3 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 29,43 dollar.

Historische koersen Juniper Networks afgelopen 10 jaar

fundamenteel onderzoek junipernetworks

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.