Analisten gaan uit van recordomzet Ross Stores

Morgen zal het Amerikaanse Ross Stores haar cijfers over het afgelopen kwartaal publiceren. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Ross Stores over dit jaar komt uit op 13,83 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 12,87 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Ross Stores in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 1,22 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 3,16 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 16,78 uit.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,61 cent. Ross Stores 's dividendrendement ligt dus op 1,15 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een magere 0,59 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ross Stores 's beurswaarde 21,34 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 53,03 dollar.

Historische koersen Ross Stores2007-2017

fundamenteel onderzoek rossstores

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.