Analisten: Kroger op stoom voor recordomzet

Morgen presenteert het Amerikaanse Kroger haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Kroger over dit jaar komt uit op 121,7 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 115,34 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kroger in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De analisten gaan voor 2017 uit van een nettowinst van 1,83 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 1,98 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 11,39 uit.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,51 cent. Kroger 's dividendrendement komt hiermee op 2,26 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een magere 0,55 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Kroger ' nu rond de 21,81 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 22,55 dollar.

Historische koersen Kroger afgelopen 10 jaar

fundmantele data kroger

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.