Analisten gaan uit van superjaar voor United Natural Foods

United Natural Foods zal morgen haar boeken over het voorbije kwartaal aan de pers presenteren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 9,3 miljard dollar. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 8,47 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten United Natural Foods in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 129 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van United Natural Foods's resultaat per aandeel op een winst van 2,55 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 14,13 uit.

De consensus van de analisten luidt dat United Natural Foods geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividend van de supermarkten ligt op een schamele 0,89 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van United Natural Foods' momenteel circa 1,8 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 36,02 dollar.

Historische koersen United Natural Foods

beurskoers unitednaturalfoods

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.