Momenteel zeer fors dividend ProSiebenSat.1

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel ProSiebenSat.1 nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,94 euro. Het dividendrendement van ProSiebenSat.1 ligt hiermee op 6,86 procent. Het doorsnee dividendrendement van de televisie- & radiobedrijven ligt op een summiere 0,63 procent.

Historische dividendrendementen ProSiebenSat.1

De omzet van ProSiebenSat.1 over dit jaar komt uit op 4,11 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 3,8 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten ProSiebenSat.1 in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 522 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 2,36 euro verwacht. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 11,98.

Meest recente koersdoelen rond de 27 euro

De meest recente adviezen voor het tv en radiobedrijf zijn afkomstig van Independent Research, Citigroup en Macquarie Research.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van ProSiebenSat.1 ' nu rond de 6,06 miljard euro.

Historische koersen ProSiebenSat.1

fundamenteel onderzoek prosiebensat.1

Om 9.34 staat het aandeel 0,05 procent hoger op 28,28 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.