Stevig dividendrendement ProSiebenSat.1

Beleggers in het aandeel ProSiebenSat.1 kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel ProSiebenSat.1 nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,99 euro. Het dividendrendement komt hiermee op 6,89 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de televisie- & radiobedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Historische dividendrendementen ProSiebenSat.1

=De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 4,23 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 4,08 miljard euro verdiende.

=

=Historische omzetten en resultaten ProSiebenSat.1 in beeld plus taxaties 2018

=fundamenteel onderzoek
=

=De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 550 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van ProSiebenSat.1 's resultaat per aandeel op een winst van 2,43 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 11,88 te liggen.

=

=Laatste analistentaxaties rond de 33 euro

= Credit Suisse , Commerzbank en M.M. Warburg & Co. gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

= ProSiebenSat.1 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 6,61 miljard euro.

=

=Historische koersen aandeel ProSiebenSat.1

=fundamenteel onderzoek prosiebensat.1

=

=

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.