Extreem dividendrendement Swiss RE

Fors dividend Swiss RE

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Swiss RE nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 5,12 CHF. Swiss RE's dividendrendement bedraagt dus momenteel 5,77 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraarssector ligt op een magere 1,12 procent.

Dividendrendementen Swiss RE

Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 36,29 miljard CHF. Dit is fors minder dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 43,66 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Swiss RE in beeld plus taxaties 2017

koersdata

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 2,56 miljard CHF. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 7,57 CHF over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 11,72 uit.

Laatste taxaties rond de 90 CHF

UBS , RBC Capital Markets en KBC Securities gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Swiss RE's marktkapitalisatie 29,97 miljard CHF.

Het aandeel staat om 12.02 0,45 procent hoger op 88,75 CHF.

Historische beurskoersen Swiss RE

koersdata swissre

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.