Halfgeleiders met een groot potentieel

Investeerders zoeken altijd naar de beste halfgeleiders, dit omdat ze veel waar voor hun geld zouden kunnen bieden. Volgens een schatting, groeit deze markt met een cumulatief groeirendement van 7.6% tussen nu en 2025. Bekende halfgeleiders zijn AMS, Intel en Micron Technology . Maar we zullen u vertellen welke goedkope halfgeleiders de beste opties zijn, omdat deze niet zo bekend zijn bieden ze extreem veel groeipotentieel.

MaxLinear, Inc. ( NYSE :MXL)

MaxLinear, Inc. ( NYSE :MXL) is een relatief onbekende halfgeleider met een erg groot voordeel. Het aandeel is dit jaar met 9 procent gestegen. Het bedrijf is gevestigd in California en is gericht op het maken van RF chips. MaxLinear is continue in ontwikkeling en verwacht wordt dat de aandelen daarna sterk in waarde vermeerderen. Het bedrijf ontwikkelde een revolutionaire technologie, bekend als Full Spectrum Capture, wat kanalen ontleedt zodat het netwerk minder afhankelijk is van discrete single-channel ontvangers. MaxLinear ontwikkeld op het moment PAM4 technologie, verwacht wordt dat deze technologie het middelpunt zal zijn van de 100G en 400G data centers.

Advanced Energy Industries, Inc. (NASDAQ;AEIS)

Advanced Energy Industries, Inc. (NASDAQ;AEIS) is een zeer goed aandeel om te kopen in 2017. De waarde van het aandeel groeide met meer dan 51% sinds het begin van het jaar. Het bedrijf is stabiel en heeft geen schulden. Het bedrijf richt zich op power conversions tools, vlakke panelen, data opslag, zonnepanelen en half geleidende materialen. Advanced Energy Industries verkoopt producten in meer dan 200 landen wereldwijd. Van de AEIS aandelen wordt verwacht dat ze kunnen profiteren van de groei in ‘internet of things’ (IOT). Het bedrijf verwacht dat de prijzen van NAND zullen blijven stijgen, dit omdat de vraag ernaar blijft stijgen in China. Het bedrijf kocht onlangs Excelsys, een bedrijf in de Vs gericht op stroomvoorzieningen. Dit om haar activiteiten te diversificeren.

Xilinx , Inc. (NASDAQ:XLNX)

Xilinx , Inc. (NASDAQ:XLNX) trekt steeds meer de aandacht van investeerders vanwege een overvloed van impulsen. Het bedrijf in San Jose kondigde laatst aan dat hun software ook beschikbaar zal zijn in SCAccel voor AWS. Het aandeel steeg met meer dan 17% sinds het begin van dit jaar. Xilinx heeft meer dan 40% van de FPGA in handen en verwacht wordt dat het bedrijf alleen maar blijft groeien