Domino's Pizza dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Domino's Pizza zal morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Domino's Pizza over dit jaar komt uit op 2,79 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 2,47 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Domino's Pizza in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 275 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 5,7 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 36,74 uit.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,83 dollar verwacht. Het dividendrendement van Domino's Pizza ligt hiermee op 0,87 procent. Het doorsnee dividend van de supermarkten ligt op een schamele 0,85 procent.

Domino's Pizza's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 10,44 miljard .

Het aandeel sloot dinsdag op 209,44 dollar.

Historische koersen Domino's Pizza 2007-2017

beurskoers domino'spizza

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.