General Mills in top Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel General Mills kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel General Mills nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 1,99 dollar. General Mills's dividendrendement komt dus op 3,8 procent uit. Gemiddeld levert een aandeel in de voedingsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Historische dividendrendementen General Mills

Morgen komt het Amerikaanse General Mills met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 17,22 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2018 toen het concern 16,87 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten General Mills in beeld plus taxaties 2019

fundamantele data

De meeste analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 2,06 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 3,36 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 15,59 te liggen.

General Mills's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 31,07 miljard dollar. Het aandeel General Mills was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds december vorig jaar staat het aandeel General Mills maar liefst 48 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 36 en de 56 dollar.

Historische koersen aandeel General Mills

fundamantele data generalmills

Klikt u hier voor dividend aandeel General Mills. Om 0.30 staat het aandeel 0 procent lager op 52,38 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.