Analisten gaan uit van superjaar voor Juniper Networks

Morgen zal het Amerikaanse Juniper Networks haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Gezien de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 5,12 miljard dollar. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 4,99 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Juniper Networks in beeld plus taxaties 2017

koersgrafieken

De meeste analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 850 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2,17 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 11,87 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,4 cent. Het dividendrendement van Juniper Networks ligt hiermee op 1,55 procent. Het doorsnee dividendrendement van de hardwareproducenten ligt op een summiere 0,85 procent.

Recentste taxaties rond de 28 dollar

Barclays , Cowen and Company en Deutsche Bank gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Juniper Networks 's marktkapitalisatie 9,89 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 25,76 dollar.

Historische beurskoersen Juniper Networks

koersgrafieken junipernetworks

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.