Harley-Davidson nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Beleggers in het aandeel Harley-Davidson kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Harley-Davidson nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,72 cent. Harley-Davidson's dividendrendement bedraagt dus momenteel 3,12 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automotive bedrijven ligt op een relatief royale 2,48168007157524 procent.

Historische dividendrendementen Harley-Davidson

Morgen presenteert het Amerikaanse Harley-Davidson haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Harley-Davidson over dit jaar komt uit op 21,58 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen de omzet 22,41 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Harley-Davidson in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 1,17 miljard dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 1,32 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 17,5.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Harley-Davidson's marktkapitalisatie 20,12 miljard dollar. Het aandeel Harley-Davidson was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf januari vorig jaar staat het aandeel Harley-Davidson 26 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 17 en de 33 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 24 procent hoger.

Historische beurskoersen aandeel Harley-Davidson

koersgrafieken harley-davidson

Klikt u hier voor dividend aandeel Harley-Davidson. Het aandeel sloot woensdag op 23,1 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.