Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Harley-Davidson

Morgen zal het Amerikaanse Harley-Davidson haar resultaten over het afgelopen kwartaal bekend maken. De omzet van Harley-Davidson over dit jaar komt uit op 14,58 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 22,41 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Harley-Davidson in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettoverlies van 32 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 5 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende op -261,6 te liggen.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf vermoedelijk wel een dividend uitkeren. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,34 cent. Het dividendrendement van Harley-Davidson ligt hiermee op 2,6 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automobiel ligt op een magere 0,41 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Harley-Davidson's marktkapitalisatie 11,39 miljard dollar. Het aandeel Harley-Davidson was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds juli vorig jaar staat het aandeel Harley-Davidson 38 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 4 en de 25 dollar.

Historische beurskoersen Harley-Davidson

aandelenanalyses harley-davidson

Klikt u hier voor dividend aandeel Harley-Davidson. Het aandeel sloot maandag op 13,08 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.