Analisten:meer omzet Big Lots in het verschiet, hoog dividendrendement

Morgen komt het Amerikaanse Big Lots met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 5,37 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 5,32 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Big Lots in beeld plus taxaties 2020

financiele analyse

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 111 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 2,86 dollar. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 13,64.

Fors dividend Big Lots

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 1,22 dollar. Het dividendrendement van Big Lots ligt hiermee op 3,13 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 3,49 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Big Lots's totale beurswaarde 1,56 miljard dollar. Het aandeel Big Lots was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf mei vorig jaar staat het aandeel Big Lots maar liefst 56 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 10 en de 39 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 10 procent hoger.

Historische koersen Big Lots voorbije 10 jaar

financiele analyse biglots

Klikt u hier voor dividend aandeel Big Lots. Het aandeel sloot zondag op 39,02 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.