Meer omzet Gerresheimer door analistengilde verwacht

Gerresheimer publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 1,46 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 1,39 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Gerresheimer in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 121 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 4,04 euro over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 22,96.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,24 euro. Gerresheimer 's dividendrendement komt hiermee op 1,34 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de gezondheidsproducten- en diensten levert een beperkt dividendrendement van circa 0,39 procent op.

Laatste koersdoelen rond de 74 euro

Deutsche Bank, JP Morgan en Independent Research gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Gerresheimer ' nu rond de 2,91 miljard euro. Het aandeel Gerresheimer was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Gerresheimer maar liefst 28 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 51 en de 94 euro.

Historische beurskoersen Gerresheimer

fundamantele data gerresheimer

Klikt u hier voor dividend aandeel Gerresheimer. Om 11.48 koerst het aandeel 0,49 procent hoger op 92,75 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.