Analistenkorps rekent op omzetdaling PPG Industries

Morgen komt het Amerikaanse PPG Industries met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 13,01 miljard dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 15,15 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten PPG Industries in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 1,06 miljard dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 4,46 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 25,05.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2,1 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 1,88 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de chemiebedrijven ligt op een summiere 0,35 procent.

PPG Industries's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 26,35 miljard dollar. Het aandeel PPG Industries was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds juli vorig jaar staat het aandeel PPG Industries 3 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 70 en de 134 dollar.

Historische beurskoersen PPG Industries

historische koersen ppgindustries

Klikt u hier voor dividend aandeel PPG Industries. Het aandeel sloot maandag op 111,72 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.