Analisten: CTS Eventim op stoom voor recordomzet

CTS Eventim gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Gezien de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van CTS Eventim over dit jaar komt uit op 960,98 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 829,91 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten CTS Eventim in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De meeste analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 122 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 1,2 euro. De koers/winstverhouding komt hiermee op 31,25 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 0,66 cent per aandeel. CTS Eventim 's dividendrendement komt hiermee op 1,76 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de entertainmentsector ligt op een nihile 0,70 procent.

Recente koersdoelen rond de 42 euro

De laatste 3 adviezen voor het entertainmentbedrijf zijn afkomstig van DZ Bank, Kepler Capital Markets en Oddo Seydler Bank.

CTS Eventim 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 3,6 miljard euro.

Om 9.36 staat het aandeel 0,17 procent hoger op 37,5 euro.

Historische koersen CTS Eventim

fundamenteel onderzoek ctseventim

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.