Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Williams-Sonoma

Morgen zal het Amerikaanse Williams-Sonoma met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over 2020 komt de totale omzet van het bedrijf uit San Francisco volgens de analisten uit op 6,27 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 5,9 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Williams-Sonoma in beeld plus taxaties 2020

financiële analyse

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 492 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 6,32 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 15,28.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,95 dollar. Williams-Sonoma 's dividendrendement komt dus op 2,02 procent uit. Het doorsnee dividendrendement van de handelssector ligt op een nihile 0,27 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op 22 januari een interimdividend van 47 cent uit zal gaan keren.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 7,61 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 42 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 26 en de 107 dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 96,6 dollar.

Historische koersen Williams-Sonoma

financiële analyse williams-sonoma

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.