Analisten roemen aandeel Danone

Het aandeel Danone zou nu met een korting noteren. De meeste analisten vinden het aandeel Danone op dit niveau nu aantrekkelijk gewaardeerd. Het aandeel wordt nu door 20 fundamentele analisten gevolgd. De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen,geen houdadviezen en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de uitstaande koersdoelen voor het aandeel staat op 62,95 euro. Dit is circa 17 procent meer dan de huidige koers van 52,2 euro. De laatste 3 adviezen voor het voedingsbedrijf zijn afkomstig van JP Morgan, Credit Suisse en RBC Capital Markets.

Veel eenstemmigheid waarderingen Danone

fundamenteel onderzoek

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 33,79 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf december vorig jaar staat het aandeel 26 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 46 en de 75 euro.

Historische koersen Danone 2007-2020

fundamantele data danone

Het aandeel staat om 16.49 2,26 procent lager op 52,2 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.