Kimberly-Clark in top Amerikaanse dividendrendementen

Beleggers in het aandeel Kimberly-Clark kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Kimberly-Clark nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 4,29 dollar. Kimberly-Clark 's dividendrendement komt dus op 3,27 procent uit. Het doorsnee dividendrendement van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een summiere 0,35 procent.

Historische dividendrendementen Kimberly-Clark

Maandag zal het Amerikaanse Kimberly-Clark haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. De omzet van het bedrijf uit Irving over dit jaar komt uit op 19,01 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 18,45 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Kimberly-Clark in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 2,62 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 7,66 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 17,1.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 45,2 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf januari vorig jaar staat het aandeel 7 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 111 en de 160 dollar.

Koershistorie Kimberly-Clark van 2007 tot 2020

fundamantele data kimberly-clark

Klikt u hier voor dividend aandeel Kimberly-Clark. Het aandeel sloot donderdag op 131,01 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.