Extreem hoog dividend aandeel Total Fina Elf

Beleggers in het aandeel Total Fina Elf kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Total Fina Elf tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2.99 euro. Total Fina Elf 's dividendrendement is dus 8.53 procent. Het gemiddelde dividend van de olie- en gasbedrijven ligt op een schamele 0.49 procent.

Historische dividendrendementen Total Fina Elf

Morgen gaat Total Fina Elf haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. Over 2020 komt de totale omzet van het bedrijf uit Parijs volgens de analisten uit op 152.73 miljard euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 176.25 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Total Fina Elf in beeld plus taxaties 2020

financiële analyse

Total Antwerpen Raffinage ©

Total
Total


De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 3.86 miljard euro. Over dit jaar ligt de consensus van Total Fina Elf 's resultaat per aandeel op een winst van 1.44 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 24.35 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 91.47 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel 16 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 46 euro.

Historische beurskoersen Total Fina Elf

financiële analyse totalfinaelf

Klikt u hier voor dividend aandeel Total Fina Elf. Om 10.37 stond het aandeel 0.2 procent hoger op 35.07 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.