Omzetdaling Denny's Corp aldus consensus analisten

Morgen zal het Amerikaanse Denny's Corp haar cijfers over het afgelopen kwartaal publiceren. De omzet van het bedrijf uit Spartanburg over dit jaar komt uit op 288.49 miljoen dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 541.39 miljoen dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Denny's Corp in beeld plus taxaties 2020

aandeel

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettoverlies van 6 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een verlies per aandeel van 8 cent over. Zodoende komt de koerswinstverhouding op -205.38 uit.

Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de horecabedrijven ligt op een magere 0.14 procent.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 1.01 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf februari vorig jaar staat het aandeel 18 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 5 en de 21 dollar.

Historische beurskoersen Denny's Corp

aandeel denny'scorp

Klikt u hier voor dividend aandeel Denny's Corp. Het aandeel sloot vrijdag op 16.43 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.