Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet FedEx

FedEx gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. De omzet van het bedrijf uit Memphis over dit jaar komt uit op 79.68 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 69.22 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten FedEx in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Fedex Hoofddorp Schiphol ©

Fedex
Fedex


Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 4.65 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 17.39 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op 15 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2.67 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 1.02 procent. Het gemiddelde dividend van de transport- & logistiekbedrijven ligt op een schamele 1.39 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 68.02 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 178 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 89 en de 306 dollar.

Historische beurskoersen FedEx

historische koersen fedex

Klikt u hier voor dividend aandeel FedEx. Het aandeel sloot dinsdag op 260.8 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.