FedEx Logistics breidt wereldwijde activiteiten uit met een nieuw kantoor in Zuid-Korea

 • FedEx Logistics, een dochteronderneming van FedEx Corp. (NYSE:FDX), heeft een nieuw kantoor geopend in Seoul, Zuid-Korea, in de laatste uitbreiding van zijn wereldwijde netwerk.
 • De nieuwe Koreaanse organisatie van FedEx Logistics zal end-to-end logistieke oplossingen van één bron bieden.
 • De opening volgt op de nieuwste groeistrategie van FedEx om uit te breiden naar economieën met een groot potentieel en versterkt haar voortdurende toewijding om de beste diensten te leveren.
 • "Het nieuwe kantoor in Korea vormt een aanvulling op onze wereldwijde activiteiten en versterkt onze positie om onze klanten over de hele wereld beter van dienst te kunnen zijn", zegt Patrick Moebel, president van FedEx Trade Networks.

  Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit Memphis volgens de analisten uit op 90.96 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2021 toen het concern 83.96 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten FedEx in beeld plus taxaties 2021

  koersdata

  Fedex Detroit bus ©

  Fedex
  Fedex


  De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 5.36 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van FedEx 's resultaat per aandeel op een winst van 19.78 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 11.34 te liggen.

  Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2.99 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 1.33 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de transport- & logistiekbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 1.6 procent op.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 58.75 miljard dollar. -13

  Het aandeel sloot dinsdag op 224.27 dollar.

  Historische koersen FedEx afgelopen 10 jaar

  koersdata fedex

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.