Momenteel zeer fors dividend Freenet

Beleggers in het aandeel Freenet kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Freenet nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1.6 euro. Freenet 's dividendrendement is dus 7.97 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de telecommunicatiebedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2.14 procent op.

Historische dividendrendementen Freenet

Morgen zal het Duitse Freenet met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van het bedrijf uit Buedelsdorf over dit jaar komt uit op 2.59 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2020 toen het concern 2.58 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Freenet in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 219 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 1.74 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 11.53.

Laatste taxaties rond de 19 euro

De laatste 3 adviezen voor het telecombedrijf zijn afkomstig van Goldman Sachs , Barclays en Independent Research

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 2.57 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 22 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 14 en de 21 euro.

Koershistorie Freenet van 2007 tot 2020

fundamantele data freenet

Klikt u hier voor dividend aandeel Freenet. Om 13.29 stond het aandeel 1.22 procent lager op 20.07 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.