Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Deutsche Bank

Morgen zal het Duitse Deutsche Bank met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Frankfurt volgens de analisten uit op 23.1 miljard euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2020 toen het concern 26.83 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Deutsche Bank in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Deutsche Bank Amsterdam ©

Deutsche Bank
Deutsche Bank


Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 1.23 miljard euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 56 cent. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 18.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 11 cent. Deutsche Bank 's dividendrendement ligt dus op 1.09 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bankensector ligt op een aantrekkelijke 2.91 procent.

Recentste taxaties rond de 9 euro

De laatste 3 adviezen voor de bank zijn afkomstig van Citigroup , Goldman Sachs en Credit Suisse .

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 20.83 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 64 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 6 en de 11 euro.

Historische beurskoersen aandeel Deutsche Bank

fundamenteel onderzoek deutschebank

Om 9.24 koerst het aandeel 0.93 procent lager op 10.08 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.