Accenture investeert in cloud data security provider Symmetry Systems

 • Accenture (NYSE:ACN) heeft via Accenture Ventures een strategische investering gedaan in Symmetry Systems, een in San Francisco gevestigde leverancier van beveiligingsoplossingen voor gegevensopslag en objectniveau.
 • Symmetry Systems past machine learning toe om bedrijven te helpen hun grote vloot aan datastores en applicaties te begrijpen en te beschermen. De vlaggenschipoplossing, DataGuard, biedt gedetailleerd inzicht in alle datastores, terwijl het netjes wordt geïntegreerd in moderne platforms voor beveiligingsanalyse.
 • De economische voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.
 • "Gegevens bevinden zich niet langer in fysieke datacenters, aangezien steeds meer organisaties hun workloads en applicaties naar de cloud hebben verplaatst", zegt Rex Thexton, die wereldwijd de toegepaste cyberbeveiligingsdiensten van Accenture Security leidt. 'In deze omgeving blijven bedrijven van elke omvang worstelen met hoe ze zichzelf kunnen beveiligen. Onze strategische investering in Symmetry Systems zal het vermogen van Accenture vergroten om klanten een betere manier te bieden om te zien wie toegang heeft tot wat in hun beveiligde cloudomgeving."

  De omzet van het bedrijf uit Dublin over dit jaar komt uit op 50.52 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2020 toen het concern 44.33 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Accenture in beeld plus taxaties 2020

  aandelenanalyses

  Accenture Utrecht ©

  Accenture
  Accenture


  Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 5.68 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 8.81 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 34.67 uit.

  Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 3.53 dollar verwacht. Accenture 's dividendrendement komt hiermee op 1.16 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de IT-bedrijven ligt op een prima 1.6 procent.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 194.17 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds juli vorig jaar staat het aandeel maar liefst 43 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 210 en de 307 dollar.

  Historische koersen aandeel Accenture

  aandelenanalyses accenture

  Het aandeel sloot dinsdag op 305.4 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.