India verbiedt Mastercard Asia Pacific om nieuwe kaarten uit te geven vanwege problemen met gegevensopslag

 • De Reserve Bank of India legt vanaf 22 juli beperkingen op aan de divisie Azië-Pacific van Mastercard (NYSE:MA) om nieuwe debet-, creditcard- of prepaidkaarten uit te geven aan haar netwerk, daarbij verwijzend naar de niet-naleving van de opslag van betalingssysteemgegevens door het bedrijf .
 • De RBI zei dat de bestelling geen bestaande Mastercard-klanten zal zijn.
 • Minder dan drie maanden geleden verbood de RBI American Express en Diners Club International van Discover Financial ook om nieuwe kaarten uit te geven voor soortgelijke overtredingen.

  Over 2021 komt de omzet van het bedrijf uit Purchase volgens de analisten uit op 18.72 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 15.3 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Mastercard in beeld plus taxaties 2021

  fundamenteel onderzoek

  Mastercard Reykjavik IJsland Nederland ©

  Mastercard
  Mastercard


  De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 7.97 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 8.06 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 47.88 te liggen.

  Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1.68 dollar. Mastercard 's dividendrendement is dus 0.44 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstverleners ligt op een zeker aantrekkelijke 2.22 procent.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 384.42 miljard dollar. 26

  Historische koersen Mastercard voorbije 10 jaar

  fundamenteel onderzoek mastercard

  Het aandeel sloot vrijdag op 385.94 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.