Tata Communications, Cisco Systems breiden het wereldwijde strategische partnerschap uit

 • Cisco (NASDAQ:CSCO) Meraki is opgenomen in het Tata Communications-ecosysteem om de volgende generatie aan te bieden. cloud-beheerde wifi-services op basis van de nieuwste technologie en SD-WAN-services.
 • Tata Communications is een Indiaas telecommunicatiebedrijf. Het vervoert ongeveer 30% van 's werelds internetroutes en verbindt bedrijven met 80% van de cloudreuzen.
 • De samenwerking vergemakkelijkt end-to-end beheer van het bedrijfsnetwerk door meer mobiliteit en gecentraliseerde controle over de IT-omgeving van een onderneming te bieden.
 • "..Meraki's cloudarchitectuur en beheergemak, gecombineerd met de mogelijkheden en het bereik van beheerde services van Tata Communications, zullen helpen bij het creëren van nieuwe services met meer netwerkzichtbaarheid en probleemoplossing op afstand voor implementaties van elke omvang", zegt Jason W. Gallo, Vice President, Cisco Global Partner Sales.

  Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Mumbai op 176.19 miljard rupi. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2021 toen het bedrijf 171 miljard rupi verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Tata Communications in beeld plus taxaties 2021

  koersdata

  Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 14.15 miljard rupi. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 49.73 rupi. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 29.32.

  Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 8.6 rupi. Het dividendrendement van Tata Communications ligt hiermee op 0.59 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de telecommunicatiebedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 4.01 procent op.

  De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 415.57 miljard rupi. 71

  Het aandeel sloot vrijdag op 1458.15 rupi.

  Historische beurskoersen Tata Communications

  koersdata tatacommunications

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.