DocuSign introduceert DocuSign Ventures om de toekomst van overeenkomsten te stimuleren

 • DocuSign introduceerde DocuSign Ventures, een nieuw initiatief dat zich richt op het koesteren van het groeiende ecosysteem van ondernemers en startups die de toekomst veranderen van hoe we het allemaal eens zullen zijn.
 • DocuSign Ventures richt zich op co-investeren in en samenwerken met bedrijven die in een vroeg stadium financiering aantrekken om te innoveren rond het overeenkomstproces.
 • DocuSign Ventures is geïnteresseerd in een breed scala aan innovatieve technologieën die worden gebruikt om de manier waarop overeenkomsten worden gemaakt, uitgevoerd en beheerd te transformeren.

  Over 2021 komt de omzet van het bedrijf uit San Francisco volgens de analisten uit op 2.09 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2021 toen het bedrijf 1.45 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten DocuSign in beeld plus taxaties 2021

  financiële analyse

  De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 364 miljoen dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 1.75 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op een extreme 155.94.

  De meeste analisten gaan er vanuit dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividend van de biotechnologiebedrijven ligt op een prima 2.64 procent.

  De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 49.46 miljard dollar. 20

  Het aandeel staat om 22.00 0.6 procent lager op 272.89 dollar.

  Historische beurskoersen DocuSign

  financiële analyse docusigninc

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.